Det gäller att hitta luckorna

Det är jobbvecka mitt i sommaren och ute strålar solen och temperaturen är i nivå med stränderna runt Medelhavet. Runt om i landet går glassmaskinerna för högtryck och allt som heter långbyxor är som bortblåst ur semesterfirarnas vokabulär. Uppdateringarna på alla sociala medier vittnar om lycka, frihet, bad, högsommar, nöjesparker, läskande drycker, sandstränder och så sitter man där själv vid sin arbetsplats och tittar ut i sommaren och deppar….men nej nej. Jag har haft grymma veckor på landet och denna vecka gäller det bara att flyta med och hitta luckor för att njuta. Jag försöker att träna på bra och i morse klockan 07:00 var det dags att rätta till simglasögonen innan jag träffade vattnet på Eriksdalsbadet. Det blev 1500 meter i morgonsolen, en klockren start på dagen.

20140722-194442-71082110.jpg
På det folktomma kontoret får man mycket gjort då telefon och mailbox också tycks ha tagit semester. Efter lite energi och vattentillskott var det dags för lunchlöpning och då samma 9 kilometersrunda som igår och idag var det hett. Ca 30 grader och högt stående sol var inte helt fel med tanke på kommande resa till Spanien.

20140722-195243-71563191.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s