Laddat med pannkakor

Semestern rullar vidare och likaså det fina vädret men nu med något behagligare temperaturer. Lördag på landet betyder frukost på verandan med ” Ring så spelar vi” och ” Melodikrysset”, mycket vuxet..:-) men rätt så trevligt. Efter lunch, lite fix i trädgården och en stunds solande var det dags för lite simning. Det blev sköna 2100m i vattnet och frisimmet fungerar bättre och bättre.

20140712-225635-82595613.jpg
Innan middag blev det en nerkortad löprunda på 10k, detta för att hitta flytet igen. Visserligen har värmen påverkat löpningen negativt men med något glest mellan långpasset senaste tiden föll valet på att hitta löpsteget än att springa långt, resultatet kändes bra och nu är målet att köra ett långpass under söndagen.

20140712-230107-82867156.jpg
I uppladdningen inför Ultravasan ligger även att träna på att äta under löpningen så efter goda råd från självaste tävlingsgeneralen Peter Fredriksson, hamnade man vid spisen ikväll för att grädda pannkakor och koka egen hallonsylt. Dessa delikatesser kommer att intas under löpningen i morgon med hopp om att det skall bli det perfekta energitillskottet. Under det 90 km långa loppet kommer pannkakor och pasta att vara den lagad mat som serveras:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s