Tung löpning i värmen

Gårdagen var träningsfri och istället blev det snickarglädje i värmen. Efter flera timmar med såg och hammare i handen blev det en efterlängtad tapasmiddag med solen härligt värmande mellan trädtopparna.

20140709-230113-82873613.jpg
Idag fortsatte snickrandet och det nya fönstret är snart klart. På eftermiddagen blev det 500 m simning utan våtdräkt och kort därefter 10km löpning i värmen. Simningen går bra men löpningen är tung för tillfället, mycket pga värmen men det är dags att benen snart känns lite lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s