Vansbrosprinten

Ja då var det ett faktum, en dag tidigare än planerat kom beskedet gällande simlängden på årets Vansbrosimning. Tävlingsledningen fastställde idag att det längre loppet på 3000m kortas ned till 1500m pga det kalla vattnet. Temperaturen idag låg på ca 13 grader och det är bara konstatera att planerad simning på 4930m förra helgen och kommande helg bara kommer att inbringa 1500m, surt sa räven. Men det gäller att vara positiv och helgen uppe i Nås kommer att bli mycket trevlig med lite plask i älven, god mat & dryck i trevligt sällskap.

20140702-221755-80275174.jpg
Träningen och alla tävlingar fyller dagarna utan problem men idag lyckades jag kila in ett matchspel i en tävling på jobbet, denna gång på Wäsby GK norr om Stockholm. Hagelskuren passerade banan strax innan första utslag och vi hade turen av att få njuta av en varm och solig runda. Det var visst min dag och det kändes nästan som att det var min hemmabana när bollen gång på gång studsade rätt och jag lyckades få till en 5/4 vinst och är nu redo för 3:e omgången.

20140702-222755-80875035.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s