Neoprenhuva och kanderade jordnötter

För tillfället ligger vattentemperaturen runt 13 grader uppe i Vansbro och helgens simtävlingar kan mycket väl påverkas och nedkortade distanser bli ett faktum men jag vill tro på en fullängd på 3000m och räknar med att få klä mig med den vackra huvan och glida ner i den svalkande Vanån.

20140701-202113-73273274.jpg
Efter Vansbrosimmet kommer jag att lägga all fokus på Ultravasan och med det menar jag träning, kost och alla tänkbara förberedelser. Idag blev det en sen dag på jobbet och det fick bli take away och i luckan på thaikiosken hittade jag detta paket med intressanta nötter. Dom kanderade jordnötterna skall testas under några löppass för att se om dom kan kvala in som energitillskott under den 90 km långa utmaningen, man ska ju ha lite gott att stoppa i sig om man skall vara ute så länge i skogen:-)

20140701-202919-73759236.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s