Packat o klart

Det har varit en perfekt vecka med 2 bra teknikpass simning med vår klassikergrupp, båda coachat av Micke Thore’n. Det blev även ett skönt löppass igår kväll. Kroppen känns fräsch och det skall bli kul att ta sikte mot Vansbro i morgon. Det största frågetecknet är vädret. Med simningen som min mindre bra gren var det kalla vattnet till en början lite oroväckande men efter flera pass med temperaturer runt 15 grader skulle jag nu bli rätt besviken om man kortar ner banan pga att vattentempen hamnar under 15 grader i samtidigt som luften kanske bara håller runt 10 grader. Det råder fortfarande oklarheter, men det lär visa sig. Jag tror att det blir viktigare att få igång värmen när man kommer att hoppa upp på cykel med regnet i nacken, löpningen känns som ett mindre problem, där känns allt riktigt bra. Nu är allt packat och klart och snart är det dags att krama kudden och drömma sig bort till målgången i mitt första långa triathlon.

20140626-224548-81948795.jpg

20140626-224547-81947867.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s