Nu är det nära

Med endast tre dagar kvar till helgens race i Vansbro är det viktigt att känna av kroppen. Normalt sett brukar jag inte köra några långpass utan bara lite lätta pass för att hålla liv i kroppen men denna gång behövde jag köra igenom benen lite extra eftersom benen inte varit så pigga som jag önskat. Ikväll blev det 15k löpningen i behagligt tempo och det kändes riktigt bra. I morgon blir det veckans andra simpass men då är fokus att fila på tekniken och hitta ett lugn i vattnet.

20140625-205659-75419990.jpg
Efter löpningen blev det två grymma burgare med avocado, tomater och rödlök, allt mellan ICAs nya briochebröd.

20140625-210051-75651472.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s