Den mörka sidan av löpning

Det låter kanske värre än det är och egentligen var den mörka sidan något mycket positivt. Precis som för de flesta av oss så blir det lite extra att göra inför semestern, man måste liksom jobba in sin semester för det finns ju oftast ingen annan som gör ”ditt” när du är ledig. Idag blev det en sån där dag då allt och lite till skulle bli klart. Lagom mosig i huvudet satte man nyckeln i låset till lägenheten efter en lång jobbdag och lite extra kvällsaktiviteter och då hade klockan passerat 21:30 och jag hade ännu inte hunnit med något pass idag. Dagens bästa beslut kom just då och en dryg halvtimme senare startade jag klockan för en milrunda.

20140617-234535-85535997.jpg

20140617-234535-85535729.jpg
Det hör till ovanligheten att jag springer sena kvällar men idag fanns ingen annan lösning men det blev en skön runda med bra tempo och det där flytet infann sig och skymningen, tystnaden och lugnet fick all stress och bekymmer att rinna av mig likt ett skyfall och det mosiga förvandlades till klarhet och något liten uns av lycka, det mörka i kväll blev liksom dagens ljuspunkt, och givetvis firandet av guddottern Lova 10 år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s