Fram för längre helger

Är det något parti som inför valet i höst tagit upp denna fråga? Skulle någon i den rödblå soppan lyfta denna fråga skulle dom få min röst för när helgerna blir så här grymma väger det tungt. Medan vätterncyklisterna kämpade runt sjön valde jag att köra träningshelg på landet istället, något jag inte ångrar. Efter gårdagens 8 mil på cykel blev det lite grillat och sen fotboll på TV.

20140615-234916-85756195.jpg
Efter ett insomnande framför England vs Italien vaknade jag upp hyggligt pigg och morgonen startade med en frukost på altanen. När maten lagt sig till ro var det dags att rulla ner mot vattnet. Det blev ett bra pass på 1500m i perfekt temperatur och med mycket lite vind och när simningen sker under dessa förhållanden är det otroligt kul.

20140615-235424-86064368.jpg
Efter simningen blev det lite snabb energi för att 15 minuter senare snöra på sig skorna för ett löppass. I den 26 gradiga värmen blev det 15k i ultratempo och detta med min camelback på ryggen, välbehövligt denna dag. Summering, en kanonhärlig träningshelg med bra pass, sol och värme. Fram för 3 dagars helger…:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s