Träningshelg

Ytterligare en träningshelg ute på landet med fokus på att slipa på formen inför Vansbro 70.3 om två veckor. Idag blev det 80km blåsig cykelkörning vilket står sig lätt mot alla hjältar som gjort Vättern senaste dygnet. Rundan kändes bra men det är tufft att köra själv. Ikväll blir det fotboll framför TVn för att ladda batterierna.

20140614-190414-68654015.jpg
Imorgon väntar simning i Mälaren och ett långpass löpning och det har utlovats bra väder vilket gör allt lite trevligare. Det känns grymt att ha möjligheten att få såna här helger då man kan fokusera på träningen utan stress, nu fotboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s