Nu är det på riktigt

En av årets absoluta höjdpunkter är Ultravasan 90 den 23:e augusti. Att för två år sedan ha trott att jag skulle stå på starten inför ett 90 kilometer långt ultralopp fanns inte och att det framåt hägrar flera stora utmaningar som Ironman och Bislett 24h fanns inte på kartan. Ikväll ute på Ursvik blev det klarare än någonsin vad som väntar. Tillsammans med vårt nya ICA Ultra team och självaste Peter Fredricson, landslagsansvarig, coach till Jonas Buud och tävlingsansvarig för Ultravasan blev det en inspirerande kväll med Ultralöpning i fokus.

20140610-231935-83975738.jpg
Det blev löpning i de fina utmanande spåren med en skönt värmande sol i ryggen. Peter delade med sig av egna erfarenheter och mängder av tips inför vår stora utmaning. Allt från träning, disposition av loppet till tips om rullade pannkakor med sylt att äta under loppet. Det blev en grym kväll och jag tror att alla i teamet nu fått en bra känsla av vad som väntar och att det nu börjar på allvar kan vi nog skriva under på. Tack Peter att du tog dig tid denna kväll, nu kör vi…:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s