Vilka hjältar

En dag som denna är det bara att lyfta på hatten för alla grymma insatser på Stockholm Marathon, flertalet vänner, Jörgen, Jossan, Andreas, bröderna Selin gjorde fantastiska prestationen och nog var man lite avis att man inte var med därute på banan. För egen del kämpar jag fortfarande för att bli bra och redo för träning igen. Det har varit något skumt virus som bitit sig fast och vägrar att släppa taget. Helgen tillbringas på landet och meningen var att det skulle bli både cykel och simning men det ser mörkt ut. Idag blev det hursomhelst en skön eftermiddag och en trevlig grillning.

20140531-235509-86109018.jpg

20140531-235509-86109948.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s