Jakten har börjat

I tron om att förkylningen var borta blev det ett pass i gymmet för ett par dagar sedan. Dessvärre har halsen fortsatt att spöka men idag kändes det bra men det blir en försiktig jakt på formen. Idag blev det en kort sväng med cykeln och en skön stund på Årsta golf. Alla tävlingar och träningspass i år kommer att ta en hel del tid men jag försöker att hålla golfen igång men några rundor och tävlingar. Nu väntar matchspel så det var dags att slipa lite på svingen. Två hinkar på ranchen och en timme vid övningsgreenen var välbehövligt.

20140529-191130-69090132.jpg
Efter golfen blev det några sköna timmar i solen och med ljuv musik i lurarna. Under den avkopplande stunden fanns tid att drömma sig bort till arenorna som snart skall bekämpas. Till middag blev det en snabbmatsfavorit, Prego, en grillad baguette med tunnskivad entrecote med vitlökssmör, till detta grillad halloumi med tomat.

20140529-192002-69602153.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s