Äntligen

Efter 2 1/2 veckor utan träning pga en otrevlig förkylning har det äntligen vänt. Idag blev det ett lättare pass i gymmet med lite cykel och bålstyrka och det var en befriande känsla. Även fast man under en period av träningsfrånvaro pga sjukdom att det kommer att vända så finns frustrationen där. Kommer man hinna komma i form inför nästa tävling är givetvis en återkommande fråga. Hursomhelst har man äntligen kommit ut ur tunneln och än finns det hopp, nu siktar jag på att vara i bra slag inför Vansbro 70.3 och självklart Blodomloppet nästa vecka.

20140527-181818-65898814.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s