Jag kommer tillbaka

Det gäller att alltid se framåt, det som varit går aldrig att förändra men det som kommer framåt går alltid att påverka. Tävlingen här i Växjö kommer att få en ny chans nästa år, loppet ligger bra tidsmässigt, är bra organiserat, har en vacker och snabb bansträckning och ligger dessutom mycket bra prismässigt. Inför Ironman Kalmar nästa år kommer behovet av flera bra lopp vara nödvändigt och detta skall absolut vara ett av dem. Gästvänligheten här har varit i toppklass och nästa år hamnar Växjö i tävlingskalendern direkt.

20140525-023649-9409833.jpg

20140525-023702-9422806.jpg
Det var kul att se alla duktiga triathleter idag och ett stort grattis till Annie Thoren som på ett imponerande sätt lekande lätt vann damklassen. Nu är det vara att hoppas att jag snart kan börja träna igen, för suget efter att få dra på sig våtdräkten och hoppa i vattnet är stor.

2 svar till “Jag kommer tillbaka

  1. Tack så mycket! Håller helt med dig, Växjö triathlon får det bli fler gånger 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s