En trevlig helg

Trots inställd start i Växjö Triathlon blev det en händelserik och trevlig helg. Redan på fredagen blev det fotboll på Myresjöhus Arena efter 4,5h bilresa från Stockholm. En trevlig middag och en ljummen sommarkväll blev en bra start på helgen. På lördagsmorgonen kunde jag konstatera att det inte skulle bli något tävlande men istället blev det en guidad tur i Växjö med bl.a. ett besök på Kronobergs slottsruin. Den var ett skydd från argsinta danskar som kom seglandes på den vidsträckta helgasjön.

20140525-210330-75810115.jpg
Efter lunch var det dags att bänka sig vid strandpromenaden vid Växjösjön för att följa den olympiska distansen. Det var perfekta förhållanden med svag vind och ca 19 grader i vattnet. Efter några timmars tittande bar det av hemåt för att titta på fotboll och tända grillen. Kvällen ägnades sedan åt god mat och dryck samt fotboll i världsklass.

20140525-210805-76085136.jpg
Idag blev det en skön sovmorgon och på det en stadig frukost innan det blev en stunds njutning i solskenet. Vid lunch rullade min bil genom de småländska skogarna med riktning norrut mot Stockholm. Väl hemma dukades en härlig italiensk måltid upp och denna kunde avnjutas i solsken och 25 gradig värme, kort sagt en bra helg trots hosta och inställd tävling:-)

20140525-211412-76452214.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s