Lyssna på din kropp

Det är otroligt tråkigt att konstatera att jag måste avstå dagens tävling men efter morgonens testlöpning där pulsen visade 145 vid 6:30 tempo då står det inte rätt till. För att inte äventyra resten av säsongen finns det bara ett alternativ, att följa loppet som åskådare.

20140524-074814-28094372.jpg
Jag har börjat testa min V800 från Polar och trots 89 sidor manual på engelska så börjar jag få hyfsad koll. Jag har lagt upp sportprofilen Triathlon med rätt variabler och med en
enkel knapptryckning växlar du gren och i sammanställningen får du en bra överblick, klockrent:-) Dagen kommer nu att ägnas åt att följa eliten i tävlingen och försöka snappa upp ett och annat som man kan ha glädje av. Sedan ligger fokus på att om några dagar då jag är helt frisk träna hårt och se till att Vansbro 70.3.

20140524-081942-29982731.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s