Nedräkningen har börjat

Med lite blandade känslor är det snart dags att sluta ögonen. I morgon är jag anmäld till tävlingsklass på olympisk distans här i Växjö och jag vet för tillfället inte om jag kommer att vara pigg nog. Förkylningen har lagt sig och halsen nästan helt ok men hostan spökar fortfarande. I morgon bitti blir det lite test, antingen lite löpning eller simning för att sedan bestämma mig. Blir det inte olympisk distans finns även en kortare sprint som jag kan köra eller så blir det ett tredje alternativ, att följa tävlingen som åskådare.

20140523-225949-82789585.jpg
Uppladdningen idag har annars varit perfekt. Efter en smidig bilresa hit följde inkvartering och sedan en trevlig kväll med god middag och Öster vs Sirius på Myresjöhus Arena här i Växjö tillsammans med goda vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s