Tänk framåt

Idag var man äntligen tillbaka på jobbet och förkylningen börjar släppa men det är en bit kvar till att det skall kännas ok inför helgen, men det gäller att tänka positivt och se framåt. Resan till Växjö blir av sen får jag se hur långt det räcker, detta första triathlon för säsongen är faktiskt bara en testtävling inför Vansbro 70.3 i slutet på juli. Det finns mycket annat att pyssla med när man inte kan träna och ikväll var det planering inför Budapest Marathon den 12 oktober. Vi kommer att bli ett gäng på minst 10 svenskar som reser ner och njuter av ett trevligt lopp, god mat och varmbad, är du intresserad av att följa med är det bara att du hör av dig. Idag kom det ett paket med posten med mina nya #Saucony, ett par Kinvara 4 med 4 mm drop och ett par Guide 7 med 8 mm drop för mängdträning. Kinvaran är tänkt som personbästasko i Budapest och behöver att vänjas in successivt.

20140520-220543-79543860.jpg
Eventuellt kan Guidnen bli aktuell till Ultravasan i augusti om det är torrt i annat fall kanske en lite tåligare sko med bättre fäste bli att tänka på. Igår kom en trevlig leverans från grymma X Socks med modellerna ”marathon” och ”run energizer”, kanonstrumpor som lever upp till sitt goda rykte. Jag har även fått några extra par som du har möjlighet att vinna här på bloggen inom snar framtid.

20140520-221330-80010182.jpg
Nu får man hoppas på en god nattsömn utan hosta, det räcker liksom nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s