Klockan tickar

Efter en veckas förkylning och med en tävling som närmar sig med rasande fart bar det idag av till läkaren för att se vad som spökar. Efter undersökning och provtagning kunde jag konstatera att det är ett virus och att hoppet lever men det är nog bra om det vänder inom något dygn för att starten i Växjö inte skall vara i fara.

20140519-162418-59058298.jpg
Jag vill inte sitta i en korridor på en vårdcentral jag vill springa, cykla och simma. Det rycker lite extra i benen när man har lite extra tid att följa alla andra som är ute och tävlar. Det positiva är att kroppen fått lite extra återhämtning och att suget efter att träna och tävla är större än på länge. Nä nu får jag fortsätta att vila och dricka hälsodrinkar så skall nog allt vara på banan snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s