Jag ser ljuset i tunneln

Efter några dagars sängliggande vände det äntligen idag under eftermiddagen. Halsen är bättre och aptiten är tillbaka. Efter att ha levt på flytande föda under några dagar var det härligt att duka fram en stadig tallrik i solskenet. Dagens meny bestod av, fläskfilé, pommes, bea, tsatsiki och sallad och det sköljdes ner med en kall, skönt att vara tillbaka.

20140516-192738.jpg
Om de högre makterna är med mig lever hoppet om ett pass i helgen, inte för att jag tänker riska något men suget kommer direkt när man börjar känna sig bättre, en härlig feeling. Ett stort lycka till för er som kör i helgen. Göteborgsvarvet, Köpenhamn marathon är några av de lopp där vänner springer, kör bara kör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s