En kamp mot klockan

Jag börjar bli van vid situationen, att inför en tävling drabbas av sjukdom har blivit mer en vana än undantag. Halsen är något bättre men möjligheten till att finslipa formen inför nästa helg börjar snart bli obefintlig. Det positiva är att temperaturen i vattnet i Växjö idag var uppe i hela 12,5 plusgrader..!! och att den kommande veckans prognoser lovar värme:-) Idag fick jag även igång nya klockan från #polar, #V800 kommer att bli spännande att testa, målet är att få koll på funktionerna inför Växjö.

20140515-191815.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s