Olika sätt att formtoppa

Idag känns det som att jag har rakblad i halsen och med kroppen helt matt så gråter jag inte öppet över det inställda simpasset på Ekerö. Tempen är för tillfället 8 grader och det blir ingen lycklig över. Det är inte första gången jag blir sjuk inför ett lopp men det finns ju olika sätt att formtoppa. Växjö triathlon är 1 1/2 vecka bort så det är bara att ladda med nyttigheter för att hämta sig snabbt, frukosten idag blev delikat:-))

20140513-150303.jpg
Lunchen som jag fick jobba ner smakade hur som helst lite bättre och till middag funderar jag på en riktig vitaminchock, en grönsaksdrink med tomater, vitlök, lime, chili, selleri, ingefära, olivolja och vatten. Den är god och brukar göra susen.

20140513-150652.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s