Polar V800

Det var några härliga dagar i London med bl.a. ett par löprundor i Hyde Park och några riktigt trevliga restaurangbesök. Dessvärre som sig bör påverkar resandet kroppen och efter flygresan hem och med allt för lite sömn pga sen ankomst till Arlanda har jag ordentligt ont i halsen. Dagens roliga nyhet var att den nya efterlängtade pulsklockan V800 från Polar anlände så nu skall det testas. Eftersom V800 är så ny så pågår nya uppdateringar löpande men jag hoppas att jag inom kort kan komma med mina reflektioner när jag fått koll på alla funktioner men jag kan direkt konstatera att det är Polars klart snyggaste GPS/Pulsklocka och displayen är tydlig och menyerna lätta att navigera i. Målet är att redan till nästa helg och Växjö triathlon inviga V800 i sin rätta miljö:-)

20140512-232312.jpg

2 svar till “Polar V800

  1. Otroligt avundsjuk på att du får vara med och testa V800, även om det är så nära försäljningsstart. Hur kom du över den? Mutade du gänget i Bromma? 😉

    • Hej! Ja det ska bli kul, dessvärre lite problem med synken så här i början. Nej, jag har bara haft turen att få testa några produkter innan men V800 vekar vara något riktigt spännande:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s