Styrka och rehab

Trots det spökande högerknät känns kroppen bra och den varierade träningen verkar fungera. Under flera år har jag haft en klickande högeraxel, inget som påverkat mig men när jag kör intensiv styrka eller för tunga vikter brukar smärtan komma. Gång på gång har jag försiktigt försökt bygga upp muskulaturen men det blir alltid bakslag. Idag var det styrka i gymmet och när jag nu kör axlar blir det fler olika övningar för att få med hela axeln.

20140505-233333.jpg
Det blev ett 45 minuters pass med rodd 3000m som uppvärmning och därefter bålstyrka. För axeln blev det 4 olika övningar med mycket lätta vikter och utan klick:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s