En fartfylld söndag

En tallrik gröt med blåbär, chiafrön och honung, två ägg och en kaffe fick bli bränsle för dagens cykling. Det blev knappt 4 mil i vårsolen och det är lite småtrevligt att rulla fram i trevliga omgivningar vid Älta och Nacka. Idag kändes knät bra och jag är hoppfull.

20140504-212446.jpg
Efter cyklingen var det bara att göra sig klar för en efterlängtad brunch på Clarion Hotell. Med härlig utsikt fick man frossa bland alla läckerheter. Lax, revben, sill, våfflor avlöste varann och mot slutet gjorde jag en stark offensiv mot dessertbordet och äppelkakan och morotskakan visste vart den skulle.

20140504-213008.jpg
Då detta var en fullspäckad dag var det bara att dra vidare hemåt för en stunds jobb innan kosan styrde mot Tele2 för att se på livefotboll i Superetten. Nu sitter man nedsjunken i soffan och smälter dagens intryck samtidigt som Inter vs Milan håller mig sällskap, vilken skön söndag:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s