Uppe med tuppen

Eftersom det stod förrådsstädning på schemat denna fm så var det inget annat att göra än att gå upp i tid för ett kort morgonpass. 06:40 traskade jag iväg för en 2km powerwalk för att efter köra ett styrkepass hemma med bröst, mage och rygg samt stretch.

20140503-183411.jpg
Sedan blev det lite städning, shopping och en fika på stan. Vid fyra var det dags för långpass löpning och när jag stack iväg var det faktiskt helt okej väder, men det skulle bli sämre. Dom första 7-8 km hade jag problem med högerknät, ett gammalt problem som dyker upp ibland. När väl smärtan i knät lagt sig öppnade himlen sig och regnet började strila. Eftersom det inte har varit någon värme att tala om de senaste dagarna och inte heller idag blev jag ordentligt kall men med hjälp av bra fart den sista biten överlevde jag:-). Det blev totalt 21,5km idag och snart skall här avnjutas en härlig laxmiddag.

20140503-184230.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s