Valborgslöpning

Gårdagen började med ett härligt pass i gymmet. Jag startade med 10 kilometer på bandet i hyggligt tempo för att vara morgonlöpning. Efter löpningen blev det 15 minuters styrka med mage och bröstövningar. Pigg och klarvaken blev det några timmars effektivt jobbande för att bryta redan klockan 14. Under eftermiddagen blev det ett besök på Olearys för att kika på lite fotboll innan det var dags för Valborgsmässoeld. Idag har det varit vilodag med sovmorgon, lite jobb och favoritsysslan, tvättstugan. I morgon bitti blir det Eriksdalsbadet för ett simpass.
Valborg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s