Rom byggdes inte på en dag

Dagen började bra på Opus Bilbesiktning med ett besiktningsprotokoll utan anmärkning och då gjorde det inget att min morgontrötta själ fick stiga upp lite tidigare än vanligt.

20140429-232057.jpg
Vid lunch var det dags för ett pass på jobb gymmet och det blev 1,5km i stakmaskinen som uppvärmning. Det var fokus på bål/överkropp och det börjar ge resultat, känner mig starkare och har bättre kontroll under alla övningar. Eftermiddagspasset var tillsammans med vår klassikergrupp och idag var det olika intervaller på schemat och det var bra jobbigt men samtidigt skönt och kul. Det har tagit tid att få ordning på löpningen men med stor hjälp av våra gemensamma pass och med hjälp av våra coacher börjar farbror få ordning på saker och ting. Jag är starkare, snabbare, har ett bättre löpsteg och det är grymt kul. Låt din utveckling ta tid, stressa inte, men sätt upp mål och delmål och ge aldrig upp, Rom byggdes inte på en dag.

20140429-233054.jpg
Efter passet blev det en rask Gunde-dusch och sedan snabbt ut till Djurgården och Cirkus för att se på Özz Nujens föreställning ”Statsminister”, kul, intressant och en bra avslutning på en händelserik dag.

20140429-233406.jpg
Eftersom det blev lite stressigt efter löpningen och endast lite mellanmål innan föreställningen fick jag underkasta mig den gula måsens Mcfeast meny på vägen hem, nyttigt nej, men gott, ja..:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s