Aktiv vila

Jag har den senaste tiden varit bortskämd med oförskämt pigga ben efter mina långpass men idag var benen stela och långt ifrån fräscha. Kanske påverkar den höga halten björkpollen mitt allmäntillstånd så att minsta åkomma känns mer. Ikväll fick det bli en nyttig kvällsrunda för att få bort stelheten och rensa luftrören och det gjorde faktiskt riktigt gott. Ett generellt mycket användbart tips som alltid funkar är att träna eller löpa bort träningsverk. Dagen efter ett långlopp som marathon brukar jag försöka få några lugna kilometer i benen, det brukar vara värt mödan och det betalar sig snabbt.

20140428-204220.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s