Vilken underbar dag

Efter gårdagens svacka hoppades jag på att kraften skulle vara tillbaka denna strålande dag. Efter den obligatoriska sovmorgonen på lördagar blev det en god frukost och jag kunde konstatera att det kändes lite bättre denna vackra vårdag. Dagen fick börja med en cykeltur upp på söders höjder och en härlig lunch i solskenet vid Nytorget. Dagen till ära var det en träff för Vespa entusiaster och minnena från sent åttiotal for förbi.

20140426-194730.jpg
En mycket, god caesarsallad.

20140426-194835.jpg

20140426-194844.jpg
Under eftermiddagen blev det ytterligare lite njutning i solskenet och en stunds TV tittande på premiären i VM serien i triathlon för tjejer, dock utan vår Lisa. Sedan var det dags att ta bilen ut till Mörbybadet för ett pass med Stockholm Triathlon. På schemat denna eftermiddag stod det öppet vatten träning och del blev mycket rundningsteknik, närkontakt, navigering med även en stunds teknikanalys och materialinformation. Det blev en mycket bra lördag och jag hoppas att kroppen känns lika bra i morgon bitti som den gör nu så att jag kan köra planerat långpass löpning.

20140426-195657.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s