Lite uppförsbacke

Efter en tid av flyt i träningen är det nu lite uppförsbacke då en infektion eller björkpollenallergi gjort mig hängig och trött i kroppen. Idag var ett simpass inplanerat men jag var tvungen att ställa in. Målet är fortfarande att köra några pass i helgen men förra veckans 65 kilometer löpning kommer jag nog inte upp i. I kväll ligger fokus på att njuta av att det är fredag och när det gäller träning så kommer alltid nya dagar att se fram mot.
1656222_520_292
Björkpollen, små fula rackare….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s