Spindelled och backintervaller

Efter en skön påskhelg med härligt väder och två bra långpass kom vardagen som en smäll i ansiktet. Dagen började med att lämna in bilen på verkstan och bara att lämna in den är som gjort för mindre roliga överraskningar. Sen var det dags för jobb och efter en långhelg brukar det finnas en hel del att ta tag i och blev som idag, en dag full med möten, ja då blir det sällan någon lyckad start. Lätt stressad, för dålig lunch och sen som kryddan på moset en lite fetare nota för servicen, ja då är man inte riktigt på topp.
Macken
På tisdagar brukar jag köra med vår löpgrupp på jobbet men p.g.a av hämtning av bil fick det bli ett pass på egen hand. Jag började med 5 km lätt löpning med tempohöjningar i alla uppförslut. Eftersom jag denna dag slarvat med mat och haft ett lite körigt schema tog det några kilometer innan jag kommit ner i varv och hitta andningen. Efter fem var jag framme vid favoritbacken. Där blev det några teknikövningar och 6x100m intervaller i maxfart. Sedan bar det av hemåt och efter en välbehövlig middag är man åter i fas men idag var det ingen toppendag, får ta nya tag i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s