Dimma och kabanoss

Någonstans tog lyckan över nu när våren och värmen har kommit, så pass mycket att jag denna dimmiga och kylslagna morgon på landet upptäckte att jag endast hade träningskläder för just vår och värme. Efter att ha väntat en stund på att solen skulle tränga bort dimman insåg jag att det bara var att bita ihop. Väl ute på vägen mellan de vida fälten infann sig en total stillhet, ingen vind, tät dimma och total tystnad. Det är precis dom här tillfällena man väntar på och då kan det vara hur kallt som helst och byxorna kortare än korta, det spelar ingen roll det är bara att lyssna på tystnaden och låta benen bära dig framåt. Rundan blev 17 km i måttligt tempo och belöningen kom vid lunch då grillen tändes och revben samt kabanoss kunde avnjutas i solskenet.
I morgon väntar nytt långpass och då skall jag vara rätt klädd:-)

20140419-215759.jpg

20140419-215811.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s