En påskhelg med långpass

Kopplar just nu av efter en härlig 10 kilometers löprunda med pigga ben. Känslan av att ha nått en ny nivå med min löpning är obeskrivlig. Känslan jag pratar om handlar inte om att springa snabbt eller springa långt utan feelingen som Markus Torgeby pratar om i en pod på Maratonbloggen, värd att lyssna på. Att bara sticka ut och springa, känna befrielsen, andas luften och bara må bra är något man önskar alla att få känna.

20140417-183301.jpg

20140417-183317.jpg
Det blev ytterligare ett pass i kortbyxor och våren får gärna bira sig fast ordentligt så vi slipper långa tajts framöver. Dagen började med ett simpass på Eriksdalsbadet och 1500m växelsimning crawl och bröst. Trots att jag har en bit kvar innan frisimmet sitter helt är det skönt att varje vecka köra passet, och det blir roligare för varje gång.

20140417-184038.jpg
Nu väntar en härlig långhelg med långpass , påskmat och sol. Glad påsk på er:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s