Två sjöar runt

Idag hade våra klassikercoacher tagit påsklov så då fick vi lösa passet på egen hand. Med sol på himlen och iförd kortbyxor blev det en 9 kilometers runda med Jörgen i behagligt 5:08 tempo och vi båda kände oss lätta och det blev en bra runda. Känslan att få springa med färre lager kläder är en skön känsla och det känns genast lite lättare. Idag blev det även premiär med trailskorna från Asics, kanske inte helt ultimat med det något hårda underlaget. P.g.a kortvecka är det fortfarande lite ovisst gällande morgondagens träning, men det får jag sova på tror jag.

20140415-182636.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s