Fredag med helg i sikte

05:40 hasade min smått sovande kropp ner för sängkanten, det var fredag morgon och det stundande simpasset var inte långt bort. Efter en lättare frukost och en timme senare dök jag ner i den tempererade bassängen och äntligen var jag vaken på riktigt. Det blev en bra kortpass på 35 minuter med benövningar och intervaller. Idag hann jag även med en fem minutare i bastun, livskvalité om jag skall kalla det något. Det blev några timmar effektivt jobb innan det var dags för dagens andra pass och sedvanlig samling 11:11 i receptionen.

20140411-192950.jpg
Efter en regnig fm. blev vi alla nöjda att dropparna slutat falla från skyn och temperaturen perfekt för löpning. Idag blev det totalt 8km varav 5x300m backintervaller, intervaller som satte fart på syran. Tack Jocke för draghjälpen:-). Nu väntar en skön och efterlängtad helg och med bra väder får man hoppas. Det kommer att bli både långpass löpning och cykel men även någon trevlig middag på lokal. Ikväll startar jag upp med lite fredags sushi.

20140411-194233.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s