Cykelfokus

Jag älskar att pröva nya saker och är öppen för spännande utmaningar. Detta kan ibland skapa lite problem då det kan bli svårt att få tiden att räcka till. Nästa inplanerade tävling är Växjö triathlon och det är hög tid att få ordning på både simning och cykling, löpningen ligger med en stor grund då jag behöver mycket volymlöpning inför Ultravasan, men om jag känner mig själv bra så kommer det säker tillkomma någon löptävling i vår. Idag blev det inget klassikerpass, det blev istället 60 minuter på cykeln. Efter träningen blev det raka vägen in till Östermalm för ytterligare en kväll med Silvas testpanel. Idag var det pannlampor på agendan och själv har jag testat Cross trail II, en smidig lampa perfekt för skidor, cykel och löpning med rygga.

20140410-215451.jpg

20140410-215506.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s