Garageintervaller

Tisdag betyder träning med klassikercoacherna och med ihållande regn och ruskväder omdirigerades passet till det stora HK garaget och den nu 8 man stora gruppen fick torrt underlag under fotsulorna för dagens pass. Det blev ett intensivt pass där idiotintervaller växlades med snygga grodhopp.

20140408-193327.jpg

20140408-193500.jpg
Det var många trötta ben efter passet men många glada miner och för egen del kan jag bara konstatera att passen med våra coacher börjar ge resultat. Benstyrkan, balansen och hållningen är klart bättre och löpsteget känns nu lättare, energisnålare och allt är bara så grymt kul:-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s