Långpass och italiensk afton

Efter en skön vilodag på landet var det idag dags för ett långpass löpning. Luften var klar och solen började titta fram mellan molnen och det sår ut att bli en härlig löprunda. Först några kilometer asfaltslöpning bort till spåret där det blev 9,6 kilometer i den kuperade banan, benen kändes pigga och tempot 5:20/km helt enligt plan. Efter att löpningen hemåt var avslutad var dagens 21,5 kilometers runda klar och ett snitt på 5:18 med pigga ben kändes skönt.
IMG_2946I kväll blev det italiensk afton med en rad av läckerheter. Kvällen inleddes med grönsaksdip med prosecco följt av mozarella och charktallrik. Som varmrätt blev det en mumsig risotto med karl johan svamp och en pasta fylld med ricotta och spenat, till detta kronärtskockshjärtan och en Ripasso. Avslutningen jordgubbar och galiamelon som marinerats i limoncello blev kronan på verket. Nu väntar en spännande vecka med träning och några trevliga restaurangbesök :-))IMG_2966

IMG_2972

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s