Fredag och dubbelpass

Kampen med att besegra morgontröttheten fortsätter och det börjar kännas som att jag börjar närma mig och snart skall jag rycka förbi:-) Dagen började med ett 30 minuters teknikpass på Eriksdalsbadet, en skön start på dagen. Några effektiva timmars jobb och sen var det dags för fredagslöpningen 11:11 och gruppen växer snabbt och idag sprang 11st glada kollegor ut i vårsolen. Temat idag var långa intervaller så utöver uppvärmning, teknik, stegring och nerjogg blev det 4x1000m intervaller, för mig i 4:10 tempo och totalt 11km, grymt..:-)

20140404-165538.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s