Sugen på att springa ett lopp?

Det finns många sätt att motivera sig för att komma igång med träningen och det som jag starkt rekommenderar är att du anmäler dig till ett lopp. Det blir lättare att planera sin träning och känslan att sedan få passera mållinjen efter att ha uppnått sitt mål är en härlig känsla och det fina är att det finns lopp för alla nivåer. Här följer några länkar till lopp mellan 5 och 21 kilometer, lätta och tuffa och något som helt enkelt bara är udda och en kul upplevelse.
tjurruset
Tjurruset ett kraftprov

Blodomloppet Detta lopp arrangeras på flera platser i landet och du väljer att springa/promenera enskilt eller i lag, 5 och 10 km.
Midnattsloppet En folkfest som nu spritt sig från Södermalm till Göteborg, Malmö och Helsingfors, 10 km.
Tjejmilen Den 31:a upplagan av ett av de populäraste loppen men en vacker bansträckning på Djurgården i Stockholm, 10 km och endast för tjejer.
DN Stockholm Halvmarathon En klassiker med målgång vid Stockholms slott, 21098 meter.
Tjurruset Höstens tuffa löparäventyr någonstans i Stockholm, 10 km i tuff terräng.
Hässelbyloppet Landets snabbaste 10 km lopp.
Stockholm Tunnel Run Innan det att Norra länken öppnar i Stockholm har du möjlighet att få springa detta lopp på 10 km, första och sista gången.

Idag var det var det löpfys på agendan med våra #klassikercoacher och Tres amigos fick slita hårt denna soliga kväll. Först lite lätt uppvärmning tätt följt av 15 minuters hård fys. 5 burpees, bordet med 10 bensträck, 5 grodhopp, 5 armhävningar och 5 fällknivar rullande under dom 15 minutrarna. Efter det 3×2 minuters intervaller med korta maxlöpningar och balansövningar. Som avslutning nerjogg i lugnt tempo. Här några bilder från passet.
IMG_2920
IMG_2904IMG_2916

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s