Lätt på foten

Idag har det varit en underbar vårdag i Stockholm och staden fick nytt liv efter vinteridet. Efter att ha hämtat nummerlappen på Asics Flagship Store blev det en cappuccino i Kungsträdgården med solen och Thomas som sällskap och i morgon är det dags för premiär. I asicsbutiken botaniserade jag bland alla spännande modeller och högt upp på önskelistan står en något lättare sko för marathondistansen 42195m. I Budapest i oktober har jag som mål att springa med en lite lättare sko men den kommer att behöva lite tid för att bli ett med mig. Väl hemma blev det ett kortare löppass inför morgondagen men jag har inga höga förväntningar inför morgondagen då kroppen inte känns helt lätt men det skall bli kul att få ett lopp i kroppen och en  efterlängtad start på löpsäsongen men det stora tidsmålet kommer att vara Budapest med rekordförsök och då skall jag vara lätt på foten.
T411N_3991

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s