Tillbaka till verkliga livet

Efter fem dagar ute på Bommersvik och utbildningen UGL ( Utveckling Grupp Ledare) är man åter tillbaka i det verkliga livet. Det har varit en mycket intensiv och mycket lärorik vecka med många nya intryck, något jag hoppas få stor nytta av framöver. Jag har lyckats hålla igång löpningen med några rundor och på söndag är det dags för säsongens första lopp, premiärmilen.
ny-logo-premiarmilen

När jag kom hem idag väntade ett paket med prover från Silvan. Det var några spännanade nyheter i glada färger, cykel/löparjacka i vindtåligt material och reflexväst med bra passform så nu är det bara att möta mörkret väl synlig. Det blir utöver lite löpning i helgen ett lugnt schema för att ha tid smälta veckans intryck för att nästa vecka åter kiva in i planerat träningsupplägg inför kommande löp och triathlonsäsong.
IMG_2864

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s