Torsdag på Bommersvik

Dagen började med en försovning, dock ej av den allvarligare sorten, jag hann med frukost och morgonpasset fick helt enkelt bara gå upp i rök. Den fjärde dagen på utbildningen blev mycket intensiv och det var med en härlig känsla jag hann med ett kvällspass innan avslutningsmiddagen och jag hann rensa tankarna och suga i mig lite ny energi. Det blev en kortare runda på 3 km plus lite teknikintervaller innan det var dags för mat. Nu väntar den sista dagen på kursen och sedan väntar vardagen, skönt men med delade känslor då veckan har varit intressant och omtumlande i positiv bemärkelse.

20140328-004036.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s