Intensiva dagar

Efter ett par intensiva dagar här på Bommersvik i Sörmland kommer här en liten rapportering. Utöver ett tufft program som kräver hög mental närvaro bjuds vi på fantastisk mat och en härlig miljö. För mig blir det då extra viktigt att hålla liv i träningen. I morse blev det en skön morgonlöpning på 5,2km i bra tempo och med en inbjudande omgivning är det lättare att förtränga den något tunga andhämtningen. I morgon bitti blir det samma runda trots det lovade ruskvädret. Badrummet har får agera torkrum och förvaring av träningsprylar.

20140325-224237.jpg

20140325-224251.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s