Bra helgpass och en intressant vecka väntar

Det har varit en bra träningshelg med först 10 km löpning i lördags samt magstyrka på utomhusgymmet, följt av fotboll och god mat på Två små svin i Årsta, en riktig höjdare där Danskt smörrebröd, tjeckisk öl och snaps finns på menyn. Idag söndag var det med lätta ben och solen i ryggen man fick ihop 15,5 km på asfalt och i spåret. Dagar som denna gör att tron på att klara de 90 kilometrarna i sommar blir starkare. Trivs bättre och bättre i spåret och kommer att försöka hitta lite stiglöpning framöver. Var tvungen att stanna för att fota den porlande bäcken bara för att det var så härligt att höra den.
IMG_2780
Innan löpningen blev det en smaskig sushi, en favorit.
IMG_2797
Kommande vecka väntar utbildning måndag-fredag och jag hoppas att det skall ges utrymme för lite morgonlöpning i vacker natur. Det kommer att bli en mycket intensiv vecka men jag hoppas att jag skall få till några korta inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s