Sega råttor och………

Det sköna med morgonens snötäcke på 15 cm var att man visste att det inte skulle bli långvarigt och redan ikväll är det mesta borta och i morgon väntar sol och 11 grader, känn på den du Farbror Rimfrost. Torsdag betyder fyspass med våra coacher Mikaela och Josephine, två tjejer som inte är nådiga och idag blev det en härlig genomkörare för hela kroppen. Idag anslöt Tony och Maja till gruppen som nu börjar växa. Först började vi med lite lätt löpning som uppvärmning följt av 100 väderkvarnshopp, 50 burpees, 50 bänkdips (triceps), 50 utfallssteg, 100 knäböj, 100 balans ” elbow to knee” mellan alla moment vila under lätt jogg. Det blev ett tufft pass och Mikaela frågade Tony som gjort sitt första pass på länge hur benen kändes och jag hade gärna citerat honom fullt ut men spar lite åt fantasin ” Dom känns som sega råttor och…………….”, ni som känner Tony fråga honom gärna:-)
IMG_2764
Mikaela visar utfallssteg
IMG_2767
Hela gruppen synkade:-)))
IMG_2769
Efter ett tufft pass var det dags att fylla på depåerna och då det fortfarande var torsdag fick det bli soppa med några pannkakor och till dessa favorittillbehöret: Lönnsirap med hackade valnötter, hasselnötskärnor, chiafrön och sesamfrön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s