Det kommer alltid en nedförsbacke

Det är tisdag morgon och jag märker att det här är en dag man måste jobba sig igenom, kroppen känns lite småtung och troligtvis är det en kombination av för lite sömn och helgens långpass som satt sina spår. Dagar som denna kommer och man får hantera dom som en lång mördarbacke under en löprunda, dela upp i etapper, behålla hållningen, se framåt och få i dig energi och plötsligt har du nått toppen och en härlig utförslöpa väntar.
20140318-191050.jpg
Detsamma hände denna dag, plötsligt slog klockan 17:15 och löpargruppen stod samlad vid receptionen redo för dagens pass. Idag tänkte Mikaela och Josephine bjuda på lite långintervaller. Vi började med lite lugn löpning följt av uppvärmning med höga knän, koordination, bakåtspark. Sedan blev det intervaller i högt och jämt tempo 5,4,3,2,1 minuter med vila mellan. Som avslutning blev det lugnt tempo tillbaka till kontoret. Det blev ett härligt pass och det är skönt att veta att det går att jobba sig in i dagar trots att det kan kännas tungt till en början men är man beslutsam att alltid göra det bästa av allt kommer man långt. Dagens belöning blev ett par trail dojor för kommande skogslöpningar.

20140318-192115.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s