21,5km i sol och storm

Efter en kort sovmorgon och en delikat frukost i sängen var det dags för dagens långpass. Termometern visade 2,8 grader och lite av nattens snöfall låg kvar lite här och där men vinden och solen skulle snabbt torka upp det mesta. Idag blev det 21,5 kilometer varav 9,6 km i det kuperade spåret i Hökarängen, sista gången man skulle upp för den långa ”mördarbacken” då var man inte kaxig . Det blev ett måttligt ultratempo denna dag dels med tanke på veckans tidigare pass men också pga kraftig vind och tuff bana. Nu är det rast, vila och fotboll på TV som gäller.
IMG_2718

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s